Rajčata plněná husím masem s játry

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
18 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Husí maso s játry umeleme spolu s cibulí na masovém strojku, přimícháme v mléce namočenou a vyždímanou housku, žloutek, sůl, máslo, pepř a posekanou petrželku.
  • 2
    Rajčata seřízneme, vydlabeme a naplníme husí směsí. Pekáček vymažeme husím sádlem, vyskládáme do něj rajčata, trochu podlijeme a pečeme zvolna přibližně 40 minut.
  • 3
    Rajčata rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.