Rajčata plněná kroupami

50 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata v horní třetině seřízneme a vnitřek vydlabeme. Kroupy vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a 20 minut povaříme. Scedíme, přimícháme k nim žloutky, touto směsí naplníme rajčata, posypeme strouhankou, strouhaným sýrem a naskládáme do máslem vymazaného pekáčku. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 15 minut.
  • 2
    Rajčata podáváme teplá s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.