Rajčata plněná rybou
20 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 3lžíceMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1baleníTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme a na oblé straně odkrojíme vršky, které použijeme později. Vnitřek rajčat vydlabeme.
- 2Vejce předem uvařené natvrdo rozsekáme nadrobno spolu s tuňákem. Vejce s tuňákem spojíme majonézou, dle chuti osolíme a opepříme.
- 3Takto připravenou směsí naplníme vydlabaná rajčata, přiklopíme je odkrojenými vršky a dáme vychladnout do ledničky.
- 4Plněná rajčata podáváme na salátových listech ozdobená snítkou petrželové natě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.