Rajčata plněná rybou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a na oblé straně odkrojíme vršky, které použijeme později. Vnitřek rajčat vydlabeme.
  • 2
    Vejce předem uvařené natvrdo rozsekáme nadrobno spolu s tuňákem. Vejce s tuňákem spojíme majonézou, dle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Takto připravenou směsí naplníme vydlabaná rajčata, přiklopíme je odkrojenými vršky a dáme vychladnout do ledničky.
  • 4
    Plněná rajčata podáváme na salátových listech ozdobená snítkou petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.