Rajčata plněná tuňákem a vejci
25 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 3lžíceMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusPetržel - nať
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
997 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny a vydlabeme dužinu. Obrátíme je a necháme okapat.
- 2Uvařená vejce a tuňáka z konzervy nakrájíme na kostičky, přidáme majonézu zředěnou citronovou šťávou, pepř a vše lehce promícháme.
- 3Vzniklou směsí naplníme půlky rajčat a ozdobíme je snítkou petrželky.
- 4Rajčata podáváme vychlazená.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.