Rajčata plněná tuňákem a vejci

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
997 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny a vydlabeme dužinu. Obrátíme je a necháme okapat.
  • 2
    Uvařená vejce a tuňáka z konzervy nakrájíme na kostičky, přidáme majonézu zředěnou citronovou šťávou, pepř a vše lehce promícháme.
  • 3
    Vzniklou směsí naplníme půlky rajčat a ozdobíme je snítkou petrželky.
  • 4
    Rajčata podáváme vychlazená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.