Rajčata plněná uzenou rybou
30 min.
Ingredience
- 50gramůBrambory vařené
- 15gramůMrkev kořen
- 15gramůOkurky nakládané
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůRajčata
- 40gramůKopr čerstvý
- 30gramůPetržel kudrnka
- 5gramůSůl
- 100gramůOmáčka tatarská
- 300gramůMakrela uzená
- 200gramůSalát ledový
- 1kusCitrony
- 6lžicMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
48 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uzenou makrelu nakrájíme na kousky, smícháme s tatarskou omáčkou. Velká rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a vydlabeme dužinu, kterou dáme do misky. Vnitřky rajčat nasolíme. Z vařených nakrájených brambor, pokrájené vařené mrkve a okurek vytvoříme salát, který smícháme s majonézou, podle chuti osolíme, opepříme. Tento bramborový salát smícháme s vydlabanou dužinou a nasekaným koprem. Rajčata naplníme nejprve salátem, potom rybí směsí, přizdobíme snítkou petržele a položíme zpět vršky. Podáváme na talíři s natrhaným ledovým salátem a kolečkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.