Rajčata plněná uzenou rybou

30 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
48 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou makrelu nakrájíme na kousky, smícháme s tatarskou omáčkou. Velká rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a vydlabeme dužinu, kterou dáme do misky. Vnitřky rajčat nasolíme. Z vařených nakrájených brambor, pokrájené vařené mrkve a okurek vytvoříme salát, který smícháme s majonézou, podle chuti osolíme, opepříme. Tento bramborový salát smícháme s vydlabanou dužinou a nasekaným koprem. Rajčata naplníme nejprve salátem, potom rybí směsí, přizdobíme snítkou petržele a položíme zpět vršky. Podáváme na talíři s natrhaným ledovým salátem a kolečkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.