Rajčata plněná vaječnou pěnou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
36 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Změklé máslo ušleháme do pěny. Přidáme uvařená, najemno nastrouhaná vejce, sardelovou pastu, citronovou šťávu a sůl.
  • 2
    Omytá rajčata nakrojíme třemi hlubšími zářezy, ale nedokrojíme. Dílky rajčat rozevřeme, pomocí sáčku s trubičkou do nich nastříkáme vaječnou pěnu a ozdobíme praženými mandlemi. Necháme vychladit.
  • 3
    Před podáváním rajčata upravíme na listy omytého hlávkového salátu, pokapané citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.