Rajčata s fazolovými lusky
40 min.
Ingredience
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 400gramůRajčata
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky očistíme, překrojíme na poloviny a v osolené vodě je uvaříme ne zcela doměkka.
- 2Do kastrolu dáme olej, přidáme lusky, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata a vše dusíme doměkka.
- 3Nakonec pokrm osolíme, opepříme a teplý podáváme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.