Rajčata s Lučinou a šunkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    4 větší masitá rajčata omyjeme, osušíme a rozkrojíme na poloviny. Dužinu vydlabeme a propasírujeme do misky, tak se zbavíme semínek. Přidáme k nim čerstvou Lučinu, najemno nastrouhanou šunku, prolisovaný stroužek česneku, omytou, nadrobno pokrájenou petrželku kudrnku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a krémem naplníme vydlabaná rajčata. Vložíme je do zapékací misky, kterou jsme si vytřeli olejem a pečeme v předehřáté troubě na 190°C přibližně 15-20 minut.
  • 2
    Zapečená rajčata podáváme teplá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.