Rajčata s tuňákovou a rýžovou náplní
20 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 80gramůRýže dušená
- 50gramůTuňák v oleji
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaMajoránka
- 5kusůAnčovička - filety
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusPaprikové lusky čerstvé
- 0,5kusMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata rozpůlíme, vydlabeme a osolíme.
- 2Vařenou rýži promícháme s nakrájeným tuňákem, pokrájenou paprikou a na nudličky rozkrájenou mrkví. Přimícháme majonézu a okořeníme majoránkou.
- 3Směsí naplníme připravená rajčata, která nakonec ozdobíme ančovičkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.