Rajčata s vejci
35 min.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme, osušíme a zkrojíme vršek. Vnitřek vyjmeme lžičkou a osolíme.
- 2Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme vnitřky rajčat a česnek vcelku. Dusíme na mírném ohni.
- 3Do každého vydlabaného rajčete rozklepneme 1 vejce a pečeme na ohnivzdorné pánvi s rozpuštěným máslem ve vyhřáté troubě.
- 4Po 7 minutách rajčata vyjmeme a polijeme je procezenou rajčatovou omáčkou. Podáváme s topinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.