Rajčata s vejci

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, osušíme a zkrojíme vršek. Vnitřek vyjmeme lžičkou a osolíme.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme vnitřky rajčat a česnek vcelku. Dusíme na mírném ohni.
  • 3
    Do každého vydlabaného rajčete rozklepneme 1 vejce a pečeme na ohnivzdorné pánvi s rozpuštěným máslem ve vyhřáté troubě.
  • 4
    Po 7 minutách rajčata vyjmeme a polijeme je procezenou rajčatovou omáčkou. Podáváme s topinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.