Rajčata s vejci a majonézou
25 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 150gramůMajonéza
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
35 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytá a osušená rajčata nakrájíme kolmo na plátky, ale nedokrojíme.
- 2Natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kolečka, osolíme a vsuneme mezi plátky rajčat.
- 3Rajčata urovnáme na talířky a přelijeme majonézou smíchanou s hořčicí, citronovou šťávou a solí. Nakonec posypeme jemně nakrájenou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.