Rajčata se sýrovou nádivkou s pivem

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvrdší rajčata omyjeme, seřízneme jim vršky a vnitřky vydlabeme lžičkou.
  • 2
    Na teflonové pánvi rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání sýr rozpouštíme. Poté přilijeme pivo, zahříváme a mícháme, až vznikne hladká hmota. Přidáme sůl, koření, hořčici, rozšlehaný žloutek a opět mícháme dohladka, ale už nevaříme. Prochladlou nádivkou plníme rajčata.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.