Rajčatová pizza s olivami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do formy na chléb vložíme vodu, olej, sůl, cukr, mouku a droždí. Domácí pekárnu uzavřeme.
  • 2
    Předehřejeme na 190 stupňů troubu a připravené těsto přemístíme na pracovní plochu, vypracujeme bochánek, ze kterého uděláme kulatou placku.
  • 3
    Potřeme trochu olejem a vtlačíme těsto do kulaté formy na pizzu. 20 minut necháme kynout na teplém místě.
  • 4
    Poté pizzu potřeme olejem a omáčkou na pizzu.
  • 5
    Rozložíme navrch rajčata, olivy, kapary a bylinky.
  • 6
    Pečeme 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.