Rajčatová polévka po indicku

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na drobné kostičky. Rajčata umístíme do hrnce, zalijeme vodou, ochutíme solí, cukrem, pepřem a kardamomem a nakrájenou cibulí. Necháme vařit cca 20 minut.
  • 2
    Polévku odložíme bokem a počkáme, než vychladne. Poté ji rozmixujeme a přecedíme.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na jíšku. Jíšku následně vložíme do polévky, aby zhoustla. Přidáme špetku soli a vaříme cca 5 minut. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.