Rajčatové carpaccio s cuketami
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rukolu omyjeme, několik listů ponecháme na ozdobu a zbylé nahrubo nasekáme. Salát spolu se stroužky česneku, nakrájeným sýrem, piniemi a olivovým olejem rozmixujeme na jemnou omáčku.
- 2Cukety a rajčata omyjeme, nakrájíme na tenké plátky. Vějířovitě je rozložíme na 4 talíře, pokapeme sýrovou omáčkou a ozdobíme lístky rukoly. Zbylou omáčku podáváme ke carpacciu zvlášť.
- 3K pokrmu nejlépe chutná čerstvý chléb nebo bageta.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.