Rajčatové carpaccio s cuketami

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rukolu omyjeme, několik listů ponecháme na ozdobu a zbylé nahrubo nasekáme. Salát spolu se stroužky česneku, nakrájeným sýrem, piniemi a olivovým olejem rozmixujeme na jemnou omáčku.
  • 2
    Cukety a rajčata omyjeme, nakrájíme na tenké plátky. Vějířovitě je rozložíme na 4 talíře, pokapeme sýrovou omáčkou a ozdobíme lístky rukoly. Zbylou omáčku podáváme ke carpacciu zvlášť.
  • 3
    K pokrmu nejlépe chutná čerstvý chléb nebo bageta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.