Rajčatové čatní na víně

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
493 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek utřeme. Přidáme chilli koření, worcesterskou omáčku a cukr. Zakryjeme, případně mírně podlejeme a dusíme cca 30 minut. Poté propasírujeme přes cedník.
  • 2
    Rozpálíme máslo, osmahneme na něm mouku a přidáme rajčatový protlak. Mícháme a zahříváme do zhoustnutí. Poté vmícháme směs cibule s česnekem a přilijeme portské víno. Dle chuti dosolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.