Rajčatovo-melounový salát
20 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata
- 1kusMeloun vodní
- 400gramůSýr kozí
- 1kusCibule
- 50gramůMed včelí
- 40mililitrůOcet vinný
- 40mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 70gramůKruton
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme, odstraníme jim stopku a nakrájíme je na plátky. Meloun rozkrojíme a zbavíme ho pecek. Kůru odřízneme a dužinu pokrájíme na větší kusy. Sýr nakrájíme na kostičky.
- 2Cibuli pokrájíme na drobno a smícháme s ostatními již pokrajenými surovinami. Stranou si v misce smícháme suroviny na dressing. Med, ocet a olej vidličkou rozšleháme. Následně dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a ihned s ním zalijeme salát. Přidáme krutóny, vše pořádně zamícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.