Rajčatový dresink s tabascem
15 min.
Ingredience
- 500gramůRajčata
- 20gramůChilli paprička
- 15mililitrůLimetková šťáva
- 2gramyCukr moučkový
- 3gramySůl
- 8mililitrůTabasco
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu nakrájíme nadrobno. Chilli papričku rozřízneme, seškrábneme semínka a zbytek posekáme najemno. Do skleněné misky vložíme rajčata, přisypeme posekanou chilli papričku, přilijeme šťávu z limetky, tabasco, promícháme, podle chuti dosolíme a dosladíme. Dobře promícháme a necháme uležet v chladu, aby se ostrost chilli papričky rozležela.
- 2Vychlazený dresink používáme zejména k pečeným červeným masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.