Rajčatový dresink s tabascem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
28 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu nakrájíme nadrobno. Chilli papričku rozřízneme, seškrábneme semínka a zbytek posekáme najemno. Do skleněné misky vložíme rajčata, přisypeme posekanou chilli papričku, přilijeme šťávu z limetky, tabasco, promícháme, podle chuti dosolíme a dosladíme. Dobře promícháme a necháme uležet v chladu, aby se ostrost chilli papričky rozležela.
  • 2
    Vychlazený dresink používáme zejména k pečeným červeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.