Rajčatový nákyp

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
465 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova, zalijeme vývarem a necháme zhoustnout. Vychladíme a poté přimícháme žloutky, citronovou šťávu, rajčatový protlak, pepř a sůl.
  • 2
    Z bílků ušleháme sníh, zlehka jej vmícháme do směsi a ve vodní lázni v troubě zapékáme asi 30 minut.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.