Rajčatový nákyp s parmezánem

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
196 mg
Cukr
816 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nasypeme strouhaný parmezán, zalijeme rajčatovým protlakem, vývarem, přidáme 3 žloutky, sůl, pepř, bešamel, všechno důkladně promícháme a nakonec vmícháme sníh z 5 bílků.
  • 2
    Formu vymažeme máslem, stěny formy obložíme plátky žampionů, těsto nalijeme do formy a ve vyhřáté troubě pečeme půl hodiny.
  • 3
    Nákyp můžeme podávat teplý i vychladlý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.