Rajčatový protlak s ančovičkami

85 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme slupky.
  • 2
    Dužinu propasírujeme přes síto, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, pepř, bylinky a protlak.
  • 3
    Necháme hodinu vařit.
  • 4
    Ančovičky utřeme s olejem a paprikou.
  • 5
    Protlak odstavíme z plotny a vmícháme směs z ančoviček.
  • 6
    Vhodnou přílohou jsou například vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.