Rajčatový salát s bazalkou a sýrem bocconcini
10 min.
Ingredience
- 410gramůRajčata soudková
- 250gramůSýr Bocconcini
- 5lžicBazalka
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 4lžíceBalsamico ocet
- 0,5lžičkaSůl mořská
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
732 mg
Cukr
653 mg
Postup přípravy
- 1Rajčata a sýr Bocconcini pokrájíme na tenké plátky, spolu s bazalkovými lístky vyrovnáme na talíře.
- 2Extra panenský olivový olej utřeme s balzamikovým octem, tímto dresinkem polijeme připravený salátový základ, osolíme mořskou solí a opepříme.
- 3Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.