Rajčatový salát s bílými fazolemi
25 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 750gramůRajčata
- 120gramůRukola
- 370gramůTuňák v oleji
- 450gramůFazole bílé sterilované
- 3lžíceOcet vinný
- 4lžíceOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Rukolu opláchneme, osušíme a listy natrháme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, tuňáka a fazole necháme okapat.
- 2Rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
- 3Všechny připravené suroviny vložíme do salátové mísy (tuňáka rozmělníme vidličkou) a pokapeme zálivkou. Necháme asi 15 minut rozležet.
- 4Podáváme s čerstvou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.