Rajčatový salát s chlebem

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme bagetu na kostičky, vložíme do mísy, pokapeme olejem, aby se olej vsákl do kostiček, rozložíme na plech a grilujeme 2 minuty dozlatova a necháme pak vychladnout.
  • 2
    Uděláme dresink: V malé pánvi osmahneme na oleji 1 minutu chilli papričku, aby změkla, ale nezhnědla, odstavíme z ohně, necháme zchladnout, přidáme pesto a vinný ocet, rozšleháme vidličkou osolíme a opepříme.
  • 3
    Osmaženou bagetu smícháme s rajčaty, cibulí a parmazánem, posypeme petrželkou kudrnkou. Dresinkem pokapeme salát a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.