Rajčatový salát s jablky a jogurtem
8 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 25gramůCibule
- 100gramůJogurt bílý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 200gramůJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno a smícháme s jogurtem.
- 2V míse smícháme rajčata s jablky, osolíme je, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme jogurtem. Pod fólií necháme v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.