Rajčatový salát s vejci a zakysanou smetanou
32 min.
Ingredience
- 4krajíceChléb konzumní
- 40gramůMáslo čerstvé
- 500gramůRajčata
- 4kusyVejce slepičí
- 500mililitrůVoda pitná
- 200gramůZakysaná smetana
- 2kusyOkurky nakládané
- 1kusCibule
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
- 2Omytá rajčata, nakládané okurky a vařená vejce nakrájíme na půlkolečka, oloupanou cibuli jemně nasekáme.
- 3Zakysanou smetanu osolíme, opepříme a ochutíme hořčicí.
- 4Vše v míse smícháme a salát podle chuti osladíme.
- 5Podáváme s čerstvým chlebem potřeným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 17. 9. 2015
Rajčatový salát s vejci a zakysanou smetanou
Výborný recept tím, že je snadný, rychlý, levný a velice chutný. Vyzkoušela jsem ho a všem nám moc chutnal. Určitě se někdy k tomuto salátu ještě vrátím.
Anonymní uživatel
čt 17. 9. 2015
Rajčatový salát s vejci a zakysanou smetanou
Výborný recept tím, že je snadný, rychlý, levný a velice chutný. Vyzkoušela jsem ho a všem nám moc chutnal. Určitě se někdy k tomuto salátu ještě vrátím.