Rajčatový salát s vejci a zakysanou smetanou

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
  • 2
    Omytá rajčata, nakládané okurky a vařená vejce nakrájíme na půlkolečka, oloupanou cibuli jemně nasekáme.
  • 3
    Zakysanou smetanu osolíme, opepříme a ochutíme hořčicí.
  • 4
    Vše v míse smícháme a salát podle chuti osladíme.
  • 5
    Podáváme s čerstvým chlebem potřeným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 17. 9. 2015
Rajčatový salát s vejci a zakysanou smetanou
Výborný recept tím, že je snadný, rychlý, levný a velice chutný. Vyzkoušela jsem ho a všem nám moc chutnal. Určitě se někdy k tomuto salátu ještě vrátím.
Anonymní uživatel
čt 17. 9. 2015
Rajčatový salát s vejci a zakysanou smetanou
Výborný recept tím, že je snadný, rychlý, levný a velice chutný. Vyzkoušela jsem ho a všem nám moc chutnal. Určitě se někdy k tomuto salátu ještě vrátím.