Rajčatový salátek s jogurtovým dipem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
119 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si nejdříve jogurtový dip: v misce vyšleháme vychlazený bílý jogurt se solí, pepřem a majonézou light.
  • 2
    Omytá a osušená, středně velká, zralá rajčata pokrájíme na osminky. Červenou malou cibuli a jarní cibulku očistíme a pokrájíme na tenká kolečka. Z omytých snítek kopru otrháme drobné lístky. Všechnu zeleninu i s koprem dáme do mísy, promícháme, přelijeme dipem, zlehka vše promícháme vidličkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.