Rajská polévka s makrelou

35 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z makrelích filet odstraníme případnou kůži, maso nakrájíme a zbavíme případných kůstek. Rozkrojíme rajčata, odstraníme jádřince a nakrájíme dužinu na kostičky.
  • 2
    Ve větším hrnci povaříme vývar, citronovou trávu, galgán nakrájený na kostičky, na jemno nakrájenou šalotku a česnek asi 15 minut.
  • 3
    Přidáme rybí maso, chilli vločky, rybí omáčku, rajčata, tamarindovou šťávu a cukr. Zlehka vaříme asi 5 minut, dokud se vše řádně neprohřeje.
  • 4
    Servírujeme posypané pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.