Rajská polévka z hovězích ocásků

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
585 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a lehce orestujeme. Přidáme několik kusů hovězí oháňky, posekanou petrželku, tymián, bobkový list, osolíme a opepříme, zalijeme vývarem a vaříme 2 hodiny.
  • 2
    Z polévky vyndáme ocásky, maso obereme, nakrájíme a vložíme do polévkové mísy. Vyndáme ještě bobkový list, přilijeme protlak, rýžovou kaši a povaříme ještě 5 minut. Nakonec vmícháme smetanu.
  • 3
    Horkou polévku vlijeme na maso do polévkové mísy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.