Rajský salát
15 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 400gramůRajčata
- 40mililitrůOlej olivový extra panenský
- 25mililitrůOcet vinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůEstragon
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na tenké plátky. Na talířcích upravíme plátky rajčat, pokapeme olejem, octem, osolíme a opepříme. Zasypeme posekaným estragonem, petrželkou a obložíme cibulí, kterou jsme pokrájeli na tenké plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.