Řapíkatý celer s gorgonzolou
20 min.
Ingredience
- 8kusůCeler řapíkatý
- 75gramůSýr Gorgonzola
- 50gramůSýr smetanový tavený 45%
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oba druhy sýra společně rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme nasekanou pažitku. Řapíky celeru očistíme, omyjeme a osušíme.
- 2Sýrový krém rozetřeme do žlábků v řapíku a uhladíme.
- 3Před podáváním celer uložíme na chvíli do chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.