Řapíkatý celer zapečený se slaninou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
54 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
600 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté řapíky celeru svážeme do svazečku, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme je, rozvážeme a necháme okapat.
  • 2
    Potom řapíky ovineme plátky slaniny, urovnáme je do zapékací mísy, opepříme a přelijeme bešamelem. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Při dopékání posypeme povrch nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.