Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou
20 min.
Ingredience
- 600gramůTěstoviny Ravioli -masové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 30gramůMáslo čerstvé
- 55gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
131 mg
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme ravioli.
- 2V pánvi se silným dnem ohřejeme polovinu smetany a máslo.
- 3Minutu zahříváme, dokud se máslo nerozpustí.
- 4Slijeme ravioli a přidáme do rozpuštěného másla s mlékem a povaříme 30 vteřin, přimícháme zbylou smetanu, více pepře, muškátový oříšek a parmazán.
- 5Krátce prohřejeme, aby se ravioli obalily v omáčce.
- 6Zbylý parmazán dáme do misky a podáváme s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.