Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
131 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme ravioli.
  • 2
    V pánvi se silným dnem ohřejeme polovinu smetany a máslo.
  • 3
    Minutu zahříváme, dokud se máslo nerozpustí.
  • 4
    Slijeme ravioli a přidáme do rozpuštěného másla s mlékem a povaříme 30 vteřin, přimícháme zbylou smetanu, více pepře, muškátový oříšek a parmazán.
  • 5
    Krátce prohřejeme, aby se ravioli obalily v omáčce.
  • 6
    Zbylý parmazán dáme do misky a podáváme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.