Ravioli plněné hruškami s ovčím sýrem
70 min.
Ingredience
- Na náplň
- 500gramůSýr Ricotta
- 100gramůSýr Parmezán
- 1kusHrušky
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- Na omáčku
- 1kusHrušky
- 300gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 150gramůMáslo čerstvé
- Na ozdobu
- Na těsto
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 5gramůSůl
- 5kusůVejce slepičí
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1546 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
93 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Hrušku oloupeme, nakrájíme nadrobno na kostičky, dáme ji do misky a přidáme ricottu. Směs dobře promícháme a přidáme k ní žloutky a nastrouhaný parmezán.Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
- 2Z těsta vyválíme plát, vykrájíme z něj kolečka o průměru 10 cm, doprostřed dáme trošku náplně, přeložíme na polovinu a dobře utěsníme.
- 3Uvařené ravioli ochutíme hoblinkami sýra a plátky hrušek. Posypeme mákem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.