Ravioli plněné langustou v omáčce z jater

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1373 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
57 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
5 g
Cukr
406 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neoloupanou šalotku překrojíme na polovinu, smažíme na trošce oleje a přidáme portské a s koňakem a vaříme dokud se tekutina nezredukuje skoro na polovinu. Zalijeme vývarem přidáme kuličky pepře, sůl, smetanu a povaříme. Omáčku přecedíme a dáme do vodní lázně.
  • 2
    Rozmixujeme husí játra a smícháme s omáčkou. Vše znovu přepecedíme a necháme vychladnout. Langusty vyloupeme a osmažíme na oleji s máslem. Osolíme, opepříme a vychladíme.
  • 3
    Z těsta vyválíme slabý plát a vykrájíme z něj větší kolečka.
  • 4
    Doprostřed každého dáme jednu langustinu, okraje spojíme do
  • 5
    balíčku a potřeme rozšlehaným bílkem. Ravioli vaříme několik minut, scedíme je a podáváme s omáčkou a troškou nastrouhaného lanýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.