Ravioli s chřestovou nádivkou

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
30 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
858 mg
Cukr
185 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, 4 žloutků, 2lžic vody, oleje, másla a soli uhněteme těsto, které zabalíme do alobalu a necháme ho 60 minut odpočívat. Chřest očistíme, a uvaříme v 1 litru vroucí vody. Bylinky opereme a nasekáme. Chřest, bazalku, nastrouhaný sýr promísíme s 2 žloutky a směs ochutíme špetkou soli a pepře.
  • 2
    Z odpočatého těsta vyválíme plát, který nakrájíme na stejně velké čtverce. Na polovinu čtverců do středu rozdělíme připravenou náplň z chřestu, sýra a vajec. Prázdnými čtverci těsta naplněné čtverce překryjeme, okraje utěsníme a potřeme vodou. Takto připravené ravioli vaříme v 1 litru vody 10 minut. V rozpuštěném másle rozmícháme nasekané lístky šalvěje. Takto upraveným máslem poléváme horké těstoviny na talíři. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.