Ravioli s garnátem a krabem
55 min.
Ingredience
- 90gramůKrabí maso mražené
- 90gramůGarnát obecný
- 60gramůSýr krémový
- 80gramůCibule
- 1gramSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 45gramůSýr Parmezán
- Těsto
- 300gramůMouka pšeničná hladká
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
718 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těsto: V robotu smícháme všechny suroviny na těsto a necháme 30 minut odpočívat.
- 2Krabí maso a vařené garnáty nasekáme a spojíme s krémovým sýrem, mladou nakrájenou cibuli, solí a pepřem.
- 3Na lehce pomoučeném válu rozválíme těsto velmi tence do čtverce. Těsto necháme asi 20 minut vyschnout, potom je rozkrojíme napůl, naplníme a uvaříme ravioli.
- 4Podáváme s parmezánovými hoblinami a větvičkami koriandru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.