Ravioli s limetkovou zálivkou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
911 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozválíme těsto na tenký plát a nakrájíme čtverce 5x5 cm. Důkladně smícháme mleté kuřecí maso, rozšlehané vejce, pomerančovou kůru, nastrouhaný parmezán a bazalku. Navršenou lžíci směsi upravíme do středu čtverce těsta a okraje mírně potřeme vodou. Navrch položíme druhý čtverec těsta a okraje dobře přitiskneme k sobě.
  • 2
    Ravioli postupně vaříme ve slané vodě al dente. Jedna dávka se vaří asi 5 minut. Hotové ravioli vyjmeme naběračkou s otvory, necháme okapat a udržujeme teplé.
  • 3
    Mezitím v malé nádobce smícháme limetovou šťávu, vinný ocet aceto balsamico, med a olej a šleháme, aby se suroviny dobře promíchaly. Ravioli upravíme na talíře, pokapeme zálivkou a posypeme najemno nakrájenou čerstvou pažitkou. Na ozdobu můžeme přidat kolečka limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.