Ravioli s rajčatovou smetanou
30 min.
Ingredience
- 450gramůŠpenát mražený
- 5kusůRajčata
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 750gramůTěstoviny Ravioli
- 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mražený špenát vložíme do hrnce, pod pokličkou na mírném ohni za občasného míchání pomalu rozmrazíme. Horký špenát osolíme, opepříme.
- 2V dalším hrnci uvaříme Ravioli.
- 3Rajčata spaříme teplou vodou, oloupeme, rozkrájíme, krátce povaříme v horné vodě, slijeme a prolisujeme. Pak je dáme do hrnce se smetanou, promícháme a na středním ohni vaříme 10 minut. Ochutíme paprikou, pepřem a solí.
- 4Na servírovací talíře rozdělíme špenát, na něj vařené těstoviny, vše zalijeme rajčatovou smetanou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.