Ravioli s rajčatovou smetanou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mražený špenát vložíme do hrnce, pod pokličkou na mírném ohni za občasného míchání pomalu rozmrazíme. Horký špenát osolíme, opepříme.
  • 2
    V dalším hrnci uvaříme Ravioli.
  • 3
    Rajčata spaříme teplou vodou, oloupeme, rozkrájíme, krátce povaříme v horné vodě, slijeme a prolisujeme. Pak je dáme do hrnce se smetanou, promícháme a na středním ohni vaříme 10 minut. Ochutíme paprikou, pepřem a solí.
  • 4
    Na servírovací talíře rozdělíme špenát, na něj vařené těstoviny, vše zalijeme rajčatovou smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.