Ravioli s treskou a mořským jazykem

85 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
938 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
25 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí maso roztrháme na vrstvičky a dáme do mísy. V jiné míse rozmícháme vařené noky, 3 vejce a smetanu. Přidáme rozdrobené rybí maso, sůl a pepř.
  • 2
    Na lehce posypané desce moukou rozválíme základní těsto z 1 vejce, mouky pšeničné, soli a lžíce olivového oleje. Formičkou vykrájíme kolečka o průměru 7cm. Na každé kolečko dáme lžíci rybí náplně. Okraje navlhčíme, kolečko přeložíme a stiskneme okraje po celé délce k sobě.
  • 3
    Přivedeme do varu osolenou vodu ve velkém hrnci a 15 minut v ní vaříme ravioli. Poté je scedíme a dáme do servírovací mísy.
  • 4
    Přelijeme je italskou omáčkou s červeným vínem, posypeme parmezánem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.