Ravioli ve vývaru
45 min.
![Itálie](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/7a200ddfa3c7953a5f0abaca15ea6b5e77a6950a.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 750mililitrůHovězí vývar základní
- 60mililitrůVíno bílé
- 1kusBobkový list
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 30gramůSýr Parmezán
- 3lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
826 mg
Cukr
136 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme vývar s vínem, rajským protlakem, přidáme bobkový list. Polévku přivedeme k varu, osolíme ji a opepříme.
- 2Přisypeme ravioli a na mírném plameni je vaříme, dokud nejsou měkké.
- 3Z polévky vyjmeme bobkový list, podáváme na talíři posypané parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.