Ravioly s janovským pestem
35 min.
Ingredience
- 2lžíceOříšky piniové
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 6lžicOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 6lžicSýr Parmezán
- 150gramůBazalka
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
508 mg
Postup přípravy
- 1Ravioly uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím na suché pánvi zprudka opražíme piniové oříšky a poté je rozmixujeme s najemno nakrájeným česnekem a nasekanou bazalkou. Dochutíme solí, přidáme strouhaný parmazán a olivový olej a promixujeme, až vznikne krémová omáčka.
- 3Okapané těstoviny promícháme s pestem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.