Ravioly s olomouckými tvarůžky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
24 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvarůžky nakrájíme na kousky. Houby očistíme a nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nasekáme najemno.
  • 2
    Na vál prosejeme mouku, uděláme důlek, do něj vlijeme rozšlehaná vejce a sůl. Vypracujeme hladké, pružné těsto. Z něj vyválíme placku, vykrajujeme kolečka, která plníme kousky tvarůžků. Kolečka přehneme, okraje těsta pevně stiskneme. Ravioly vkládáme do vroucí osolené vody a vaříme.
  • 3
    V mezičase na oleji zpěníme cibuli, přidáme kmín a pepř, očištěné houby a sůl. Vše dobře promícháme a na mírném ohni dusíme, až jsou houby měkké.
  • 4
    Ve smetaně rozšleháme mouku, kterou vlijeme na houby a pár minut povaříme.
  • 5
    Ravioly podáváme přelité houbovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.