Ravioly s račí omáčkou
40 min.
Ingredience
- 200gramůHrášek
- 2kusyCuketa
- 2lžíceSherry brandy
- 2kusyMrkev kořen
- 200gramůRukola
- 2lžičkySůl
- 4lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 300gramůRak říční
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5litrůVoda pitná
- 0,5kusKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Hrášek omyjeme a cca 5min povaříme. Očištěné cukety omyjeme a nakrájíme na kostičky. Mrkev oškrábeme a nastrouháme. Rucolu omyjeme, necháme okapat a listy nasekáme.
- 3Na rozehřátém másle podusíme cca 5min cukety s mrkví, přidáme hrášek, rucolu, vařené račí maso a smetanu.
- 4Zahříváme cca 5min. Poté dochutíme sherry, pepřem a vmícháme nasekaný kopr.
- 5Omáčkou přelijeme ravioly a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.