Ravioly s rajčatovou omáčkou

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme ravioly v osolené vodě al dente. Scedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Mezitím spaříme rajčata ve vroucí vodě, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou šalotku. Přidáme rajčata a asi 10minut podusíme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme nasekanou bazalku.
  • 3
    Těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.