Ravioly s rajčatovou omáčkou
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 700gramůRajčata
- 3lžíceBazalka
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 5kusůŠalotka
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme ravioly v osolené vodě al dente. Scedíme je a necháme okapat.
- 2Mezitím spaříme rajčata ve vroucí vodě, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou šalotku. Přidáme rajčata a asi 10minut podusíme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme nasekanou bazalku.
- 3Těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.