Ražniči s uzeným masem
40 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 4kusyRajčata
- 4kusyBrambory
- 4kusyPaprika zelená
- 100gramůHouby čerstvé
- 1špetkaSůl
- 400gramůVepřová uzená plec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na malé plátky, oloupané syrové brambory a očištěné papriky nakrájíme na plátky. Cibuli a rajčata na kolečka.
- 2Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, bramboru, papriku, rajče a hlavičku hub.
- 3Směs osolíme a opékáme na rožni nebo pánvičce s tukem.
- 4Podáváme s chlebem, bramborovou nebo luštěninovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.