Ražniči s uzeným masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na malé plátky, oloupané syrové brambory a očištěné papriky nakrájíme na plátky. Cibuli a rajčata na kolečka.
  • 2
    Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, bramboru, papriku, rajče a hlavičku hub.
  • 3
    Směs osolíme a opékáme na rožni nebo pánvičce s tukem.
  • 4
    Podáváme s chlebem, bramborovou nebo luštěninovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.