Ražniči se zeleninou
50 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2kusyRajčata
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 100gramůHořčice plnotučná
- 5lžicOlej olivový extra panenský
- 150gramůSlanina vepřová
- 500gramůVepřová panenka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Rajčata, oloupané žampiony, slaninu a cibuli nakrájíme na plátky a napichujeme střídavě s masem na špejle.
- 3Uděláme 6 špízů.
- 4Plnotučnou hořčici smícháme s 2 lžícemi oleje, rozmícháme a potřeme špízy ze všech stran.
- 5Zprudka je opečeme, poté vložíme do pekáčku a zapékáme při teplotě 180 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.