Ražniči se zeleninou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Rajčata, oloupané žampiony, slaninu a cibuli nakrájíme na plátky a napichujeme střídavě s masem na špejle.
  • 3
    Uděláme 6 špízů.
  • 4
    Plnotučnou hořčici smícháme s 2 lžícemi oleje, rozmícháme a potřeme špízy ze všech stran.
  • 5
    Zprudka je opečeme, poté vložíme do pekáčku a zapékáme při teplotě 180 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.