Ražniči z jater a žampionů
50 min.
Ingredience
- 350gramůŽampiony čerstvé
- 300gramůJátra telecí
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2krajíceChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
36 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné žampiony nakrájíme na větší kousky. Stejně nakrájíme i chléb a očištěná játra.
- 2Na grilovací jehly navlékneme střídavě houby, játra a chléb a vše pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme nad ohništěm.
- 3Po skončení tepelné úpravy ražniči osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.