Ražniči z telecí kýty
30 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 200gramůŠunka dušená
- 300gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 4lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Šunku a sýr nakrájíme na kostky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky.
- 2Telecí kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, které opepříme a osolíme.
- 3Na grilovací jehly střídavě napichujeme kousky masa, šunky, sýr a rajčata. Připravené ražniči osolíme, potřeme pivem a olejem, pak ze všech stran opečeme ve velké pánvi nebo žáruvzdorné míse na rozpáleném oleji a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.