Ražniči z vepřové panenky

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti 3 cm. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Špejle si namočíme do vody a až potom maso napichujeme. Mezi kousky masa vždy necháme mezeru přibližně 5 mm.
  • 2
    Ražniči grilujeme na roštu rozehřátého grilu. Při grilování maso otáčíme a potíráme olejem. Upečené maso má zlatohnědou barvu.
  • 3
    Ražniči podáváme s nakrájenou cibulí na tenká kolečka

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.