Ražniči z vepřové panenky
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůVepřová panenka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti 3 cm. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Špejle si namočíme do vody a až potom maso napichujeme. Mezi kousky masa vždy necháme mezeru přibližně 5 mm.
- 2Ražniči grilujeme na roštu rozehřátého grilu. Při grilování maso otáčíme a potíráme olejem. Upečené maso má zlatohnědou barvu.
- 3Ražniči podáváme s nakrájenou cibulí na tenká kolečka
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.